Τηλεφωνίκα Ραντεβού: +30 6932446081 [email protected]
Η

θεραπεία Ρέικι είναι μια Ιαπωνική εναλλακτική μορφή θεραπείας. Την θεραπεία αυτή την εμπνεύστηκε τον 19ο αιώνα ο Dr. Mikao Usui. Η βασική ιδέα του Ρέικι είναι ότι χρησιμοποιεί την καθολική ζωτική ενέργεια της δύναμης της ζωής. Το «rei» στα Ιαπωνικά σημαίνει καθολική και το «ki» μεταφράζεται σε ζωτική ενέργεια της δύναμης της ζωής η οποία υπάρχει μέσα σε όλα τα έμβια όντα. Η θεραπεία Reiki είναι ευεργετική για τον οργανισμό και βοηθά στην πνευματική και σωματική εξισορρόπηση.

Συχνά αντί για τον όρο θεραπεία, χρησιμοποιείται ο όρος μασάζ καθώς στην θεραπεία Ρέικι χρησιμοποιούνται παρόμοιες τεχνικές με το μασάζ κεφαλής ή προσώπου καθώς και άλλες τεχνικές μασάζ λιγότερο γνωστές. Ο συνδυασμός των τεχνικών αυτών με την θεραπευτική ενέργεια που διοχετεύεται στο σώμα του ασκούμενου φέρνει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.

Ο ειδικός στη θεραπεία Reiki είναι ο αγωγός που σας ενώνει τον άνθρωπο με την πηγή της συμπατικής ενέργειας. Η ενέργεια αυτή, μεταβιβάζεται μέσα από τα χέρια του θεραπευτή και ανάλογα με τα διαφορετικά σημεία επαφής με το σώμα ενεργοποιεί διαφορετικά ενεργειακά κέντρα, τα τσάκρας. Η ενέργεια διοχετεύεται στο σώμα με την μορφή θερμότητας, παλμού ή μουδιάσματος και είναι πολύ συχνό φαινόμενο ο δέκτης να μην το αντιλαμβάνεται.

Βασικός στόχος της συγκεκριμένης θεραπείας είναι η ηρεμία και χαλάρωση. Ο δέκτης της θεραπείας αισθάνεται πνευματική διαύγεια και απόλυτη ηρεμία. Τέλος, πολλοί είναι αυτοί που αισθάνονται απόλυτα ξεκούραστοι και ανανεωμένοι.

Massage κατ' οίκον

Απόλυτη ευεξία και αναζωογόνηση στο δικό σας χώρο…

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας προσφέρει χαλαρωτικό μασάζ σε άντρες και γυναίκες 

Call Now ButtonBook now!