Τηλεφωνίκα Ραντεβού: +30 6932446081 massage@lotusrelax.gr

Lotus Massage

Η ομάδα μας – Θεραπεύτριες

Ασημίνα

Ασημίνα

Θεραπεύτρια

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Η Ασημίνα είναι απόφοιτη αισθητικής. Εργάζεται τα τελευταία 5 χρόνια στον χώρο της ευεξίας και ανάμεσα από άλλες θεραπεύτριες μπορεί να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες επαγγελματικής μάλαξης με αρχές της τον σεβασμό, την φροντίδα και την ανακούφιση του πόνου στο ανθρώπινο σώμα και του ανθρώπου στην ολότητά του.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Χαλαρωτικό – Μυοχαλαρωτικό – Αθλητικό – Αρωματοθεραπεία -Barefoot(Αshiatsu) – Λεμφικό-Κυτταρίτιδα – Σουηδική Μάλαξη – Μασάζ για Εγκύους – Deep Tissue – Αγιουβέρδα – Θιβετιανή Μάλαξη

Αντριάννα

Αντριάννα

Θεραπεύτρια

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Η Αντριάννα είναι τελειόφοιτη αισθητικής και συνεχίζει τις σπουδές της στον τομέα της ποδολογίας. Παρά το νεαρό της ηλικίας εξειδικευεται στο χαλάρωτικο και αθλητικό μασάζ λόγω του ότι έχει πολύ αγάπη για αυτό που κάνει. Παρακολουθεί διαρκώς σεμινάρια σχετικά με το μασαζ και ενημερώνεται για όλες τις σύγχρονες θεραπείες.Το άγγιγμα της θα σας ανακουφίσει από πόνους αλλά κι από το στρες της καθημερινότητας!

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Χαλαρωτικό – Μυοχαλαρωτικό – Αθλητικό – Αρωματοθεραπεία-Barefoot(Αshiatsu)-Λεμφικό-Κυτταρίτιδα-Σουηδική Μάλαξη-Μασάζ για Εγκύους -Deep Tissue

Αφροδίτη

Αφροδίτη

Θεραπεύτρια

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Η Αφροδίτη είναι απόφοιτη Φυσικοθεραπείας με μεγάλη γκάμα σε διάφορα είδη μασάζ όπως το THAI και η Ρεφλεξολογία .Έχει εκπαιδευτεί στην κινησιολογία και στην κλασσική μυοχαλαρωτκή μάλαξη. Χρησιμοποιεί χειροποίητα λάδια με αιθέρια έλαια. .Στόχος της είναι να μειώσει τον πόνο και την ένταση των μυών σε συνδυαμό με τη  χαλάρωση και την ευεξία του σώματος.Είναι μια εξαιρετική Θεραπεύτρια διότι ξέρει να χρησιμοποιεί πολλών ειδών κινήσεων και μασάζ μέσα σε κάθε συνεδρία όπου γίνεται με βάση τις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Χαλαρωτικό – Κυτταρίτιδα – Αθλητικό – Αρωματοθεραπεία-Σουηδικό-Παραδοσιακο΄THAI -Deep tissue-Ρεφλεξολογία

Call Now ButtonBook now!