Τηλεφωνίκα Ραντεβού: +30 6932446081 [email protected]

Ηρεφλεξολογία είναι μια πανάρχαια μέθοδος η οποία βασίζεται στην ύπαρξη αντανακλαστικών σημείων στο πέλμα και στη ράχη των ποδιών. Στο πέλμα καταλήγουν 7.200 απολήξεις νεύρων από κάθε σημείο του ανθρώπινου σώματος. Μέσω του θεραπευτικού μασάζ ασκούνται ειδικές πιέσεις σ’ αυτά τα αντανακλαστικά σημεία του πέλματος, τα οποία με τη σειρά τους ενεργοποιούν αντιδράσεις στα όργανα και τα σημεία του σώματος που συνδέονται μαζί τους. Δηλαδή, κάθε σημείο αλληλεπιδρά με άλλα σημεία του ανθρώπινου σώματος.

Η ρεφλεξολογία θεωρείται περισσότερο μηχανισμός αφύπνισης της άμυνας του οργανισμού. Αυτό επιτυγχάνεται με την παροχή οξυγόνου σε όλο το σώμα και με τη βελτίωση της ροής του αίματος (μέσω της χαλάρωσης), καθώς και μέσω της αποβολής τοξινών από το λεμφικό και απεκκριτικό σύστημα.

Η ρεφλεξολογία δεν θεραπεύει παθήσεις, καθώς στόχος της είναι να ενεργοποιήσει την ισορροπία του σώματος και την αυτοθεραπεία του. Έχοντας ως θεώρηση ότι οι ασθένειες σε μεγάλο βαθμό έχουν τις ρίζες τους σε ψυχολογικά αίτια, επιδιώκει να επιφέρει ισορροπία στο σύνολο της ανθρώπινης ύπαρξης και να προσεγγίσει το άτομο σαν ολότητα (σώμα, ψυχή, πνεύμα).

Στη Lotus Relax θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ένα θεραπευτικό μασάζ κατά τη διάρκεια της ρεφλεξολογικής συνεδρίας, η οποία θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από την ένταση και το άγχος, αλλά και να ενεργοποιήσετε το μηχανισμό άμυνας του οργανισμού σας. Με αυτό τον τρόπο, εκτός από την αίσθηση χαλάρωσης, βοηθάτε τον οργανισμό σας να θωρακίσει το αμυντικό του σύστημα.

Ξαναβρείτε την αρμονία του σώματος σας, ακόμα και μόνο με μια συνεδρία ρεφλεξολογίας.

Massage κατ' οίκον

Απόλυτη ευεξία και αναζωογόνηση στο δικό σας χώρο…

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας προσφέρει χαλαρωτικό μασάζ σε άντρες και γυναίκες 

Call Now ButtonBook now!