Τηλεφωνίκα Ραντεβού: +30 6932446081 [email protected]
Το λεμφικό μασάζ ή αλλιώς χειρωνακτική λεμφική αποσυμφόρηση είναι μια μέθοδος ήπιων μαλάξεων με στόχο τη διέγερση του λεμφικού συστήματος και των λεμφικών αδένων, με αποτέλεσμα την αποβολή των τοξινών. Εφαρμόζεται σε κυρίως στο πρόσωπο, το λαιμό, τα πόδια, τα χέρια, τους γλουτούς και την κοιλιά.

Το λεμφικό υγρό περιέχει κατά 90% νερό, υποπροϊόντα μεταβολισμού και αέρια.

Το λεμφικό μασάζ είναι ιδανική τεχνική για την αντιμετώπιση και μείωση των οιδημάτων, μέσω της παροχέτευσης του λεμφικού υγρού, της αναζωογόνησης των ιστών και την εν γένει βελτίωση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Η ροή της λέμφου επηρεάζει την εμφάνιση και υγεία του δέρματος και του σώματος. Για αυτό το λόγο συνήθως όσοι ζουν σε μεγάλες πόλεις και έχουν άγχος συνήθως έχουν μειωμένη λεμφική ροή, γεγονός που εξασθενεί το ανοσοποιητικό τους σύστημα και προκαλεί συχνά οιδήματα.

Το λεμφικό μασάζ είναι αποτελεσματικό στην κατακράτηση των υγρών, στην εξαφάνιση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους, στην εξισορρόπηση του μεταβολισμού, στη μείωση λεμφοιδημάτων και φλεβικών οιδημάτων καθώς και στην ανακούφιση από πόνους ρευματισμών και αρθρίτιδας.

Επίσης, βελτιώνει το ανοσοποιητικό σύστημα, συμβάλει την ταχεία επούλωση τραυμάτων, πρόσφατων ουλών και δερματολογικών προβλημάτων, καθώς και στη βελτίωση της πέψης και γενικά των προβλημάτων του πεπτικού συστήματος.

Το λεμφικό μασάζ συχνά εξυπηρετεί σκοπούς βελτίωσης της εμφάνισής μας καθώς είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό, εκτός από την εξαφάνιση της κυτταρίτιδας, στην εξάλειψη των μαύρων κύκλων, των σακουλών κάτω από τα μάτια, αλλά και πρόληψης ρυτίδων.

Massage κατ' οίκον

Απόλυτη ευεξία και αναζωογόνηση στο δικό σας χώρο…

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας προσφέρει χαλαρωτικό μασάζ σε άντρες και γυναίκες 

Call Now ButtonBook now!