Τηλεφωνίκα Ραντεβού: +30 6932446081 [email protected]
Το χαλαρωτικό μασάζ είναι συνήθως μια ήπια μορφή μασάζ, που προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός και μπορεί να γίνει και πιο δυναμικό. Το χαλαρωτικό μασάζ είναι μια σουηδική τεχνική, η οποία θεωρείται ευεργετική για το σώμα, γιατί χαρίζει ευεξία και χαλάρωση στο νευρικό και κυκλοφορικό σύστημα.

Οι ευεγερτικές ιδιότητες του χαλαρωτικού μασάζ για το σώμα είναι πολλαπλές. Καταπολεμάει την αϋπνία, τους σωματικούς πόνους, τη χρόνια κούραση και την κατάθλιψη. Συντελεί στην καλή κυκλοφορίας του αίματος, στη μείωση του άγχους και των πονοκεφάλων, χαρίζοντας ελαστικότητα στους μυς, λάμψη στο δέρμα και αποτοξίνωση στον οργανισμό, με αποτέλεσμα να ανεβάζει τη διάθεσή μας!

Στη Lotus Relax οι ανάγκες του σώματος μάς καθοδηγούν και ορίζουν το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουμε και το βαθμό πίεσης που θα ασκήσουμε στις ενεργειακές γραμμές. Στόχος είναι να ξεκινήσει μια διαδικασία αποτοξίνωσης του οργανισμού, καθώς θα χαλαρώνουν οι μυς, θα πέφτει η πίεση του αίματος και θα ενεργοποιείται η λέμφος.

Massage κατ' οίκον

Απόλυτη ευεξία και αναζωογόνηση στο δικό σας χώρο…

Το εξειδικευμένο προσωπικό μάς προσφέρει χαλαρωτικό μασάζ σε άντρες και γυναίκες 

Call Now ButtonBook now!