Ένα από τα συνηθισμένα αισθητικά προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει η γυναίκα είναι η εμφάνιση της κυτταρίτιδας στο σώμα της. Η κυτταρίτιδα είναι μια σύνθεση λιπαρών ουσιών και νερού, τα οποία σταθεροποιούνται και αποθηκεύονται στον υποδόριο ιστό του σώματος, δημιουργώντας την όψη «φλοιού πορτοκαλιού». Η δημιουργία της κυτταρίτιδας επηρεάζεται από παράγοντες όπως η ηλικία, το φύλλο, τη διατροφή, ο τρόπο ζωής, αλλά και ο συνδετικός ιστός του ανθρώπου.

Το μασάζ κατά της κυτταρίτιδας είναι στην ουσία μια εξειδικευμένη τεχνική του λεμφικού μασάζ, με στόχο τη σύσφιξη του σώματος. Αυτό επιτυγχάνεται με την κίνηση του λεμφικού υγρού που προέρχεται από τη διέγερση των λεμφαδένων και του λεμφικού συστήματος. Ο θεραπευτής εστιάζει τις μαλάξεις κυρίως στον υποδόριο ιστό γιατί το μεγαλύτερο μέρος των λεμφαγγείων βρίσκεται εκεί.

Οι συγκεκριμένες μαλάξεις παρέχουν ταχεία και ικανοποιητική αποτοξίνωση του οργανισμού, τοπική αναζωογόνηση του δέρματος, βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου και φυσικά βοηθούν στη μείωση της κυτταρίτιδας, του τοπικού πάχους και επιτυγχάνουν τοπική σύσφιξη και φυσικό αδυνάτισμα.

Η συχνότητα του μασάζ για την εξάλειψη της κυτταρίτιδας ποικίλει ανάλογα το βαθμό του προβλήματος (επιφανειακή ή βαθιά κυτταρίτιδα), καθώς και από τα υλικά που χρησιμοποιούνται στις μαλάξεις.

Ως κύριο μέσο της μάλαξης συνήθως χρησιμοποιούνται τα χέρια, όμως μπορούν να χρησιμοποιηθούν βοηθητικά και ειδικές συσκευές μασάζ.

Massage κατ' οίκον

Απόλυτη ευεξία και αναζωογόνηση στο δικό σας χώρο…

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας προσφέρει χαλαρωτικό μασάζ σε άντρες και γυναίκες 

Call Now ButtonBook now!