Οι ευεργετικές ιδιότητες της αρχαίας παραδοσιακής Ταϋλανδέζικης τεχνικής μάλαξης είναι γνωστές από την αρχαιότητα. Η συγκεκριμένη θεραπεία έχει το βάρος της στη χρήση των δαχτύλων (και ειδικά τους αντίχειρες) και στην πίεση που ασκείται σε συγκεκριμένες ενεργειακές γραμμές Sen. Εκτός από τα δάχτυλα, βέβαια, στην εφαρμογή του Thai Massage χρησιμοποιούνται εξίσου και οι πατούσες, τα γόνατα, οι παλάμες και οι αγκώνες.

Το παραδοσιακό ταϋλανδέζικο θεραπευτικό μασάζ στόχο έχει να ξεκλειδώσει το σώμα, να ξεμπλοκαριστεί η ενέργεια των εσωτερικών οργάνων και να μειωθούν οι πόνοι και οι εντάσεις του σώματος.

Το Thai Massage συμβάλει στην καταπολέμηση προβλημάτων αρθρίτιδας, αυχένα, επικονδυλίτιδας, τενοντίτιδας και σπονδυλικής στήλης. Συντελεί στη μείωση πονοκεφάλων, ημικρανίας, άγχους και απελευθερώνει συναισθηματικές πιέσεις που υπάρχουν.

Το ταϋλανδέζικο μασάζ μάς βοηθάει στο να αποσυμφορήσουμε τον οργανισμό μας και να αποβάλλουμε νευρικές και μυϊκές εντάσεις που υπάρχουν, τονώνοντας το ανοσοποιητικό σύστημα.

Massage κατ' οίκον

Απόλυτη ευεξία και αναζωογόνηση στο δικό σας χώρο…

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας προσφέρει χαλαρωτικό μασάζ σε άντρες και γυναίκες 

Book now!