Τηλεφωνίκα Ραντεβού: +30 6932446081 [email protected]
Η Αγιουρβέδα είναι ένα αρχαίο πνευματικό μονοπάτι της Ινδίας και σημαίνει Ζωή και Γνώση. Το Αγιουρβεδικό μασάζ είναι τεχνική του αρχαίου ινδικού θεραπευτικού συστήματος και προωθεί την υγεία σε όλα τα επίπεδα (σώμα, ψυχή, πνεύμα).

Ανάλογα με τον κάθε θεραπευόμενο και τις ανάγκες του, ο τύπος του μασάζ διαφοροποιείται και χρησιμοποιούνται θεραπευτικά βότανα και έλαια ψυχρής έκθλιψης, με στόχο την απομάκρυνση της σωματικής και συναισθηματικής έντασης. Οι μαλάξεις, οι οποίες είναι στην αρχή απαλές και στη συνέχεια γίνονται κλιμακωτά πιο έντονες, ξεκινούν από κάτω, από τα πόδια, και συνεχίζονται προς τα επάνω, διεγείροντας το φλεβικό σύστημα.

Το αγιουρβεδικό μασάζ συμβάλει στη γενικότερη αναζωογόνηση του οργανισμού και ειδικότερα στην τόνωση του μεταβολισμού, στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, στην ενεργοποίηση της λέμφου, στην απώλεια του άγχους, στην καταπολέμηση των πόνων στη πλάτη και τον αυχένα, αλλά και στην ταχεία καύση του λίπους (σε συνδυασμό φυσικά με σωστή διατροφή). Επίσης, βοηθάει και στην εμφάνιση, γιατί μετά από λίγες μόνο συνεδρίες το δέρμα δείχνει πιο λαμπερό και ξεκούραστο.

Η μέθοδος του αγιουρβεδικού μασάζ συμβάλει επίσης και στην ψυχική αναζωογόνηση, χαρίζοντας ευεξία, νοητική διαύγεια και συναισθηματική ηρεμία.

Massage κατ' οίκον

Απόλυτη ευεξία και αναζωογόνηση στο δικό σας χώρο…

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας προσφέρει χαλαρωτικό μασάζ σε άντρες και γυναίκες 

Call Now ButtonBook now!