Τηλεφωνίκα Ραντεβού: +30 6932446081 massage@lotusrelax.gr

Lotus Massage

Η ομάδα μας

 

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Θεραπεύτρια

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Η Αναστασία έχει εμπειρία στη χειρομάλαξη, στην Αγιουβέρδικη και Θιβετιανή Μάλαξη. Αγαπάει το επάγγελμά της έχει πραγματικό ενδιαφέρον και επιδεικνύει μεγάλο ζήλο για την φροντίδα του σώματος που αναλαμβάνει σε μια συνεδρία. Τα στοιχεία αυτά σε συνδυασμό με τη ζωντάνια του χαρακτήρα της , την ευγένεια της και τη Κοινωνικοτητά της αναμένεται να προσφέρουν ένα πολύ ευχάριστο, αναζωογονητικό διάλειμμα από την καθημερινότητα σας. Χρησιμοποιεί χειροποίητα λάδια με αιθέρια έλαια και κάθε συνεδρία γίνεται με βάση τις προσωπικές σας προτιμήσεις με σκοπό να προσφέρει ένα μοναδικό ταξίδι στην χαλάρωση.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Χαλαρωτικό – Μυοχαλαρωτικό – Αθλητικό – Αρωματοθεραπεία-Barefoot(Αshiatsu)-Λεμφικό-Κυτταρίτιδα-Σουηδική Μάλαξη-Μασάζ για Εγκύους -Deep Tissue- Αγιουβέρδα -Θιβετιανή Μάλαξη

ΜΑΡΙΑ

ΜΑΡΙΑ

Θεραπεύτρια

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Η Μαρια είναι απόφοιτη Αισθητικής.Εργάζεται τα τελευταία 5 χρόνια στον χώρο της ευεξίας παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες επαγγελματικής μάλαξης με αρχές της τον σεβασμό, την φροντίδα και την ανακούφιση του πόνου του ανθρώπινου σώματος και του ανθρώπου στην ολότητα του.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Χαλαρωτικό – Μυοχαλαρωτικό – Αθλητικό – Αρωματοθεραπεία-Barefoot(Αshiatsu) – Λεμφικό-Κυτταρίτιδα – Σουηδική Μάλαξη-Μασάζ για Εγκύους – Deep Tissue – Αγιουβέρδα – Θιβετιανή Μάλαξη

ΑΦΡΟΔΙΤΗ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Θεραπεύτρια

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Η Αφροδίτη είναι απόφοιτη Φυσικοθεραπείας με μεγάλη γκάμα σε διάφορα είδη μασάζ όπως το THAI και η Ρεφλεξολογία .Έχει εκπαιδευτεί στην κινησιολογία και στην κλασσική μυοχαλαρωτκή μάλαξη. Χρησιμοποιεί χειροποίητα λάδια με αιθέρια έλαια. .Στόχος της είναι να μειώσει τον πόνο και την ένταση των μυών σε συνδυαμό με τη  χαλάρωση και την ευεξία του σώματος.Είναι μια εξαιρετική Θεραπεύτρια διότι ξέρει να χρησιμοποιεί πολλών ειδών κινήσεων και μασάζ μέσα σε κάθε συνεδρία όπου γίνεται με βάση τις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Χαλαρωτικό – Κυτταρίτιδα – Αθλητικό – Αρωματοθεραπεία-Σουηδικό-Παραδοσιακο΄THAI -Deep tissue-Ρεφλεξολογία

Call Now ButtonΚλείστε Ραντεβού